Ingrediente:
- 5 oua
- 150ml lapte
- 50ml ulei
- 250g faina
- o lingurita praf de copt
- sare, piper, condimente dupa gust
- 200g sunca
- 150g masline feliate
- 200g cascaval ras
- 100g ciuperci
Batem ouale impreuna cu laptele, punem si cascavalul si condimentele, amestecam bine.

Adaugam apoi faina, praful de copt si restul ingredientelor si omogenizam bine. Turnam compozitia intr-o tava pentru cozonac, tapetata cu hartie de copt. Dam tava la cuptor 35-40 minute sau pana trece testul scobitorii.

Dupa ce se raceste se feliaza foarte usor si daca doriti, o data asezat pe platou, puteti sa il mai incalziti putin, va fi foarte bun si cald si rece. Eu am de gand sa incerc azi si varianta cu broccoli si o sa va arat poze. Va pup si mult spor la treaba sa aveti!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu